A-PLOEG KAMPIOEN IN ERE IN SPORTA!

(01/03/23)

tafeltennis smash dilbeek

Na de overwinning tegen Sint-Veroon A had onze A-ploeg in Sporta nog 1 overwinning nodig om de titel binnen te halen in eredivisie.
Tegenstander was het niet te onderschatten Hoeilaart A.
Na 6 wedstrijden was de balans in evenwicht. Bruno haalde een 2/2, Esteban kon 1 wedstrijd winnen en Stijn helaas nog geen. Bruno en Stijn traden aan in het levensbelangrijke dubbelspel. Na een ongemeen spannende wedstrijd kon onze tandem de match binnenhalen na 10-12 in de belle.
Nadien konden Esteban en Stijn het afmaken. Beiden speelden een spannende wedstrijd. Esteban kon het helaas net niet afmaken tegen Peter Gulyas en verloor met 8-11 in de belle. Stijn haalde het echter nipt tegen Joost Peeters met 12-10 in de belle, waardoor we virtueel op 1 wedstrijd van de titel stonden.
Bruno kon het dan afmaken tegen Anthony Matagne. Na een moeizaam begin kon Bruno afstand nemen in de derde en vierde set en won met 3-1 waardoor de titel een feit was. Voor de eerste keer in de lange geschiedenis van onze club wordt de titel behaald in eredivisie!
Bedankt aan alle spelers die hier mee voor hebben gezorgd, namelijk Stijn Dekeyser, Esteban Martinez Y Fraga, Julien Meurant, Dirk De Cleene, Arnaud Duquesne, Nicolas Vanhoorne, Steven Bjones, Lynn Van Houdt, Bram Dekeyser, Bert De Backer en Sander Moeys. Facebook TTCD