TRANSFER: FILIP CLUYTS

(17/06/22)

tafeltennis smash dilbeek

Transfer 📢📢📢
Met trots stellen we onze nieuwe speler Filip Cluyts (B2) voor! Hij komt vanaf volgend seizoen onze A-ploeg versterken en zal de trainersstaf van de club ook vervoegen.
Filip heeft meer dan tien jaar ervaring in eerste nationale en zal zonder twijfel een grote meerwaarde zijn voor onze A-ploeg die volgend jaar dus in landelijke zal spelen.
Enkele spelers van de club kennen Filip al. Degene die hem nog niet kennen, kunnen hem al op onze zomerstage ontmoeten.
Julien Meurant - voorzitter 🗣 : “ Ik ben zeer tevreden dat Filip er volgend jaar bijkomt. Ik ken Filip al meer dan 10 jaar en ik ben er van overtuigd dat hij zowel op menselijk vlak als op sportief vlak een aanwinst voor de club zal zijn. Welkom, Filip!
Filip Cluyts 🗣 :” Ik ben heel blij dat ik volgend seizoen TTC Dilbeek kan vertegenwoordigen. Mijn relatie met de club gaat namelijk al een heel eind terug: Ik herinner me nog goed de zomerstage in 2011 en 2012, toen ik de eer had om er als trainer aanwezig te zijn. Het zal insiders ook niet verbazen dat ik gekozen heb om voor TTC Dilbeek te spelen, gezien mijn goede vriendschap met de voorzitter. Toen Julien - nota bene nog jaren mijn ploegmaat geweest - vernam dat ik een punt achter mijn carrière wou zetten vanwege aanslepend blessureleed, vroeg hij of ik het niet nog een kans zou willen geven in landelijke in plaats van in eerste nationale zoals de afgelopen 13 seizoenen. Dit zou voor minder belasting van mijn lichaam zorgen, maar niet voor minder plezier gezien de visie, vooruitzichten en sfeer in de club. Vandaar dat ik vol goede moed naar volgend seizoen toewerk met het zicht om uit landelijke te stijgen naar derde nationale. Ik ben er zeker van dat we hierin zullen slagen!”
Facebook TTCD
Homepage TTCD