VRIENDENMATCH TTC RONSE

(21/08/21)

tafeltennis smash dilbeek

Vriendenmatch Dilbeek - TTC Ronse
Onze spelers lijken klaar voor de competitiestart. Vier mooie overwinningen werden vrijdagavond behaald in de vriendenwedstrijd tegen Ronse. Met dank aan Nicolas Vanhoorne, ex-Ronse, voor de organisatie!
Ronse A - Dilbeek A: 4-12
Bram, Nicolas, Wim en Bernard waren het viertal van de A-ploeg. Ze kregen met een CO, C2 en 2 D0’en een stevige ploeg tegenover zich. Clubkampioen Nicolas Vanhoorne toonde nog maar eens z’n klasse en haalde vier zeges binnen tegen z’n ex-club. Bernard was andermaal in goeden doen, enkel de C0 bleek te sterk voor hem. Bram speelde eveneens uitstekend, maar liet zich verrassend in de luren leggen door het atypische spel van de C2. De twee bijkomende zeges van Wim zorgden voor een knappe 4-12-overwinning.
Ronse B - Dilbeek B: 2-14
Met de late toevoeging van Ivan was de B-ploeg op papier bijzonder sterk, dat reflecteerde zich ook in de einduitslag. Stijn is deze zomer weer goed aan het trainen en lijkt met vier overwinningen helemaal klaar voor de competitiestart. Lynn speelde met veel controle en snelheid, haar tegenstanders wisten van geen hout pijlen maken en dropen allemaal af. Bij Ivan verliep het wat moeizamer. Er kwam zelfs een belle aan te pas tegen een E0. Met het nodige geluk kon onze voorzitter die nog met 14-12 binnenrijven. Typisch Ivan zeker. In de laatste wedstrijd zagen we bijwijlen weer de echte Ivan. De vier overwinningen waren toch een kleine geruststelling. Dimitri kende een moeilijke avond en verloor van een D4 en een E0. ‘Een accident de parcours’ noemen we dat dan.
Ronse C - Dilbeek C: 3-13
Onze Turkse connectie Mehmet en Aytug tekende present in de C-ploeg. In de kantine waren ze hun vrolijke zelve en ook achter de tafel was het dolle pret. Mehmet was ijzersterk en kon vier mooie overwinningen boeken. Voor Aytug was het harken, maar twee zeges zijn toch een behoorlijke buit. Xavier wou als kopman niet onderdoen. Hij had het bij momenten niet onder de markt tegen de Oost-Vlamingen, maar wist na een pak belles toch ongeschonden uit de strijd te komen. En ‘last but not least’ was er nog Bart. Ook voor hem was het vechten. In een bloedstollende vijfsetter ging hij wel nog onderuit tegen een E0. 3-13, blijft wel nog altijd een mooie collectieve overwinning.
Ronse D - Dilbeek D: 7-9
De D-ploeg moest het meeste knokken voor de zege. In een gelijkopgaande wedstrijd konden Jeroen en Stan met zeven overwinningen het verschil maken. Nieuwkomer Erik Jacobs speelde verdienstelijk en kon ervaren spelers in de problemen brengen. De overwinning tegen de E6 was voor hem de kers op de taart. Voor Luc, die na enkele jaren inactiviteit dit seizoen weer in actie zal komen, was het nog even wennen. Maar één overwinning is alvast een goed begin. We verwachten hem op niveau voor de competitiestart.
Facebook TTCD
Homepage TTCD