CLUB KAMPIOENSCHAP (ZONDER VOORGIFT)

(06/09/20)

tafeltennis smash dilbeek

Het club kampioenschap van 2020 zit er alweer op! Los van de spelers die in de halve finales zijn geraakt, zijn er echter nog enkele spelers dodelijk uit de hoek kunnen komen! Zo heeft Mehmet Macar, raar maar waar, zomaar even Wim uitgeschakeld en een zeer nipte belle van Sven verloren. Nick speelde Ronny zomaar eventjes 3-0 naar huis en Sven maakt 24 punten op rij tegen Thomas, waaronder twee 11-0 setstanden.

In de kwart finales won Bram tegen Klaas met 3-1, Bruno van Nick met 3-1, Sven met 3-0 van Steven (Bjones) en Ivan met 3-0 van Mehmet. De halve finales bleken enkele pittige confrontaties te worden, Bruno wint hier een nipte vijfsetter van uw voorzitter, Ivan. Bram wist een klik te maken en zijn achterstand goed te maken tegen Sven en nam de tweede finale plek tot hem. (Met een ferme dosis geluk aan zijn zijde.)

In de finale werd het echter duidelijk wie de titel van Club Kampioen waard was, Bruno eiste zijn beker op met een mooie 3-0 overwinning van Bram, met een totale overhand. Gefeliciteerd Bruno met deze verdiende titel en proficiat aan alle deelnemers!
Facebook TTCD
Homepage TTCD