PROV KAMPIOENSCHAP KLASSEMENTEN

(06/01/19)

tafeltennis smash dilbeek

🏆 Triomftocht op Provinciale Klassementskampioenschappen! Drie medailles, aangevuld met enkele knappe prestaties!
🥇Torenhoog favoriet, maar je moet het ook nog waarmaken. Bram had er geen enkele moeite mee en schreef de E-reeks met verve op zijn naam. Een nieuw hoogtepunt in een tot dusver prachtig seizoen! Hopelijk krijgt deze titel vervolg op de Vlaamse en Belgische Kampioenschappen!
🥉Na enkel indrukwekkende zeges op de eindtabel knokte Bruno zich naar de derde plaats in de C-reeks, net zoals Thomas deed in de D-reeks. Het betekende voor de immer sympathieke Thomas zijn eerste medaille in het tafeltennis. Zijn collectie eremetaal van De Gordel wordt nu eindelijk aangevuld.
💪🏼 De strafste zege van het toernooi kwam dan weer van Sven. In de groepsfase van de C-reeks veroverde hij de scalp van Dries Vercammen (C0), die later het toernooi ook won en zo zijn provinciale titel verlengde. Sven sneuvelde jammer genoeg in de kwartfinale.
Verder waren er ook nog mooie kwartfinales voor Niels Verkest, Xavier Pottier, Thibe Van Ruysseveldt, Narcis Molnar en Wim Danau. Een zeer sterke collectieve prestatie van TTC Dilbeek!
🏓 Ook een welgemeende proficiat aan alle andere deelnemers van TTC Dilbeek. Met 17 spelers waren we de op één na best vertegenwoordigde club!
Homepage TTCD