SCHITTERENDE RESULTATEN IN SCHELLE

(26/02/18)

tafeltennis smash dilbeek

Zondag 25/02 behaalde onze club schitterende resultaten op het voorlaatste federale tornooi in Schelle. Een overzicht:

- De lagere open reeks werd een enorm succes. Stijn Dekeyser won hier knap tegen een E0. Oudere broer Bram Dekeyser deed het echter nog beter en won zowaar tegen een D4! Ook de familie Bjones deed het schitterend. Ronny Bjones en Steven Bjones speelden tegen elkaar de finale. Uiteindelijk was het junior Steven die het haalde.

- In de Open Hogere kon Wim Danau helaas net niet een wedstrijd winnen. Sven Van Londersele en Bruno De Laet haalden beiden de kwartfinale en verloren hier in een vijfsetter.

- Bram zette zijn elan door in de jeugd NG-reeks. Hij won met overmacht al zijn wedstrijden (6) en won zijn allereerste tornooi!

- Broer Stijn wou niet onderdoen en speelde in de F-reeks. Hij won 4/5 wedstrijden in zijn poule en ging door. Uiteindelijk won hij ook knap zijn reeks na een 3-0 overwinning in de finale!

- Steven deed het ook meer dan aardig in de D-reeks. Hij haalde de kwartfinale en won hier knap van Danny Gillis (D0). In de halve finale verloor hij tegen de latere winnaar.

- De C-reeks werd ook geen succes voor Wim. Hij kon jammer genoeg geen wedstrijd winnen. Sven en Bruno plaatsten zich vlot voor de kwartfinale en moesten hierin tegen elkaar. Bruno haalde het hierin en ging daarna door tot de finale. Deze verloor hij echter jammer genoeg.

Conclusie:

3 reeksen gewonnen, 2 finales en 1 halve finale en dit met slechts 7 deelnemers. Een buitengewoon succes dus. Dankzij deze knappe resultaten doen we ook een goede zaak voor de clubstand. De beslissing zal vallen op het laatste tornooi, zondag 18/03. De club rekent hier op iedereen om de broodnodige punten binnen te halen.

BDL.